Monday, 22 August 2011

salah aku !


hai peeps , today nak story about my wrong lah . aku tahu aku banyak buat salah , sorry lah !
first sorry lah kat ameer because aku kecewa kan kau , aku dah salah langkah dari mula mula cauple dgn kau and sekarang masa untuk aku terus terang dgn kau . sorry , but aku mmg sayang kau tapi to dulu sekarang sayang aku hanya untuk muhammad mustaqim bin mohd sabri !! 
second , sorry biy cozz first first kita cauple . bby dah buat problem :( bby tahu biy mara but i will try untuk jadi biy punya sorang je ! bby janji , bby jadi gurlz yg paling biy sayang . btw 
I L O V E Y O U S O M U C H M U S T A Q I M !!!

No comments:

Post a comment